Om

NIRAK = KARIN…
FAST BAKLÄNGES!

Kan man tänka baklänges? Ja, jag tycker det. Att få gå utanför sin trygghetszon och testa gränser är spännande. Kanske upptäcker man något nytt sätt att kommunicera, nya målgrupper eller utmaningar.

Jag är AD och designer. Jag har haft uppdrag som AD, CD, UX, ID. Bokstavskombinationerna är många och säger inte så mycket om hur jag jobbar men kanske en bredd på vad jag kan göra. Jag som designer ser en utmaning, vänder, vrider, tänker bakåt och framåt. Utmanar mig själv att tänka nytt och att ständigt utvecklas. Allt för att uppdraget ska utvecklas med målbilden.

Vid större uppdrag jobbar jag i nätverk med olika företag och frilansare. Det är både kreativt och kostnadseffektivt. Vill du komma förbi och säga HEJ! så finns jag på Södermalm i frilansnätverket Block Stockholm där jag delar lokal med andra likasinnade.

Några jag jobbar/har jobbat med: Barnkanalen/SVT, Calona ekonomikonsult AB, Consort, Dansmuseet, Dockteatern Tittut, Go PT, HSB, IT-advokaterna, IT-coacherna, Inspira förskolor & skolor, Judiska teatern, Järnvägsentreprenörerna, Järnvägsjobb, Ma Campagne, Modular Management, Orionteatern, Paus Presentkort, Pressbyrån, Rött AB, SDAB, Swedish Standards Institute, Sjödalsgymnasiet, Stadsteatern/Kulturhuset, Stelena, Svenska kyrkan i Danderyd, Sveriges Byggindustrier, Systembolaget, Tågoperatörerna, Unima, Västmanlands teater, 7-eleven.

Slå en pling eller skicka ett mejl!
Karin Samuelsson
karin@nirakdesign.se
0739-97 97 78
Åsögatan 115, 116 24 Stockholm (6 trappor)
Följ mig på Instagram

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!